Lampen voor boven de bar

Door Lamp​verlichting Online - op 18-11-2020
Lampen voor boven de bar

Het hebben van een gezellige bar is natuurlijk hartstikke leuk. Maar wanneer je deze inricht met de juiste verlichting haal je nóg meer uit je bar. We staan stil bij de perfecte verlichting voor je bar en bespreken het uitgebreide aanbod lampen voor je bar!

Nóg meer sfeer dankzij bar verlichting!

Verlichting is van groot belang bij iedere bar of horecagelegenheid. Het creëren van een eenheid met je sfeerverlichting én interieur moet zorgen voor een juiste match. Wanneer je niet helemaal duidelijk hebt hoe je dit moet aanpakken kun je nog altijd tal van adviseurs raadplegen. Zij zorgen er vervolgens voor dat je de beschikking hebt over perfect afgestemde bar verlichting!

Welke soorten bar lampen zijn er?

De verschillende collecties lampen voor een bar variëren met name op het gebied van design. Er bestaan namelijk tal van verschillende types verlichting voor je bar. Dit komt mede doordat iedere horecagelegenheid en dus ook iedere bar zijn eigen stijl en omgeving heeft. We hebben een willekeurige top 3 samengesteld op het gebied van bar lampen:

  • Cafélamp Okido: De bronzen Okido variant creëert echt de sfeer van een ouderwets gezellig café. Het is een hanglamp die geschikt is om met meerdere boven een bar te hangen. De prijs van de Okido Cafélamp bedraagt €89,95 euro per stuk.
  • Biljartlamp Messing: Deze klassieke biljartlamp geeft je het gevoel dat je jezelf in een bruin (biljart) café bevindt. De lamp kan opgehangen worden en past perfect boven de bar of biljarttafel. Je hebt de Messing biljartlamp voor €49,95 euro per stuk.
  • Cafélamp Larino: De cafélamp Larino beschikt over een industriële en moderne uitstraling. De lamp is er in drie verschillende uitvoeringen die elk verschillen van doorsnede en kaphoogte. De lamp is een absolute eye-catcher vanwege het grote motorblok dat zich boven de lamp bevindt. Aan deze populaire lamp zit echter wel een flink prijskaartje. De lamp kost namelijk €633,- euro per stuk. Maar dan heb je wel wat!

Bekijk hier onder onze favoriete verlichting!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Lamp​verlichting Online Lamp​verlichting Online

Wij vertellen u graag over verlichting.

Lampenvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Verlichting & prijzen vergelijken Nu vergelijken