Leuke verlichting voor de kinderkamer

Door Lamp​verlichting Online - op 23-12-2020
Leuke verlichting voor de kinderkamer

Jouw kinderen zitten al in een nieuwe levensfase en daar hoort een stoere en echte eerste kinderkamer bij! Er komt een echt eenpersoonsbed met een klein speelhoekje en gaaf tapijt. Jij zult de verlichting in de kinderkamer hierdoor waarschijnlijk ook aan moeten passen. Het kan namelijk zo zijn dat er een aantal staanlampen weg moeten en er een lampje moet komen voor op het nachtkastje. Er zijn vele verschillende soorten lampen die allemaal hun eigen charmes hebben. Richt de kinderkamer dus helemaal naar de wensen van jou en je kind in!

Lampen met de favoriete karakters

Bij een kinderkamer hebben de kinderen een leeftijd bereikt waarop ze vol in de ontwikkeling zitten en een persoonlijke voorkeur krijgen. Zo zullen ze naar verschillende programma's kijken en een persoonlijke voorkeur krijgen voor een aantal fictieve karakters. Deze karakters kunnen ze ook terug zien in hun kamer! Er worden namelijk kinderkamer lampen aangeboden met onder andere diverse Disney karakters zoals Frozen, Planes, de Disney prinsessen en natuurlijk Mickey en Minnie Mouse. Daarnaast worden er ook lampen aangeboden met stoere superhelden als Spiderman en Star Wars. Zo is er voor ieder kind een passende kinderkamer verlichting die aansluit op de rest van de kamer!

Creatieve kinderkamer verlichting

Wil jij de kinderkamer wat rustiger houden? Dan kun je evengoed een creatieve lamp ophangen. Er zijn namelijk genoeg lampen die kinderen toch erg leuk vinden en goed bij de rest van de inrichting passen. Denk bijvoorbeeld aan een hanglamp met diverse vlinders in een rustige tint of een hanglamp in de vorm van een bal. Je kan de lamp ook leuk houden door bijvoorbeeld een plafonnière met jungle schaduwen te gebruiken of juist een leuke vliegtuiglamp op te hangen voor de stoere jongens. Meiden willen natuurlijk een echte prinsessenkamer. Kies een lamp voor een kinderkamer waarbij wit met roze goed gecombineerd wordt of kies juist voor een schattige kleine kroonluchter. Wij weten zeker dat ze dan super blij zijn met de verlichting!

Maak van de lamp dé eyecatcher

Het komt steeds meer voor dat de lamp dé eyecatcher van de kamer wordt. Dit geldt ook voor de verlichting op de kinderkamer van jouw kind. Hierbij maakt het niet uit of het nu een hanglamp, plafondlamp of wandlamp is. Jij kan alles afstemmen op de kamer en ervoor zorgen dat de lamp extra goed opvalt. Denk bij het kiezen van de lamp voor de kinderkamer ook aan het nachtlampje. Kinderen slapen vaak nog met een lampje aan omdat dit hen geruststelt. Tegenwoordig kun je zelfs het nachtlampje afstemmen op de rest van de kinderkamer lampen. Hierdoor wordt het totaalplaatje één geheel.

Kies jij ervoor om een tafeltje te plaatsen in de kinderkamer waar kinderen kunnen spelen en kleuren? Dan is het fijn dat ze tijdens de donkere dagen goed zien wat ze aan het doen zijn. Jij kan daardoor ook een lamp voor de kinderkamer kopen die speciaal gemaakt is als bureaulampje.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Lamp​verlichting Online Lamp​verlichting Online

Wij vertellen u graag over verlichting.

Lampenvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Verlichting & prijzen vergelijken Nu vergelijken