Trendwatch: de industriële lamp in je woning

Door Lamp​verlichting Online - op 03-12-2020
Trendwatch: de industriële lamp in je woning

De industriële lamp gebruiken in je woning is een veelvoorkomende trend die in vele huizen terug te zien is. Dit wordt ook wel de Urban Style genoemd waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van tweedehands accessoires. Fabriekslampen zijn hierbij de eyecatcher en geven het geheel een stoere uitstraling. Tegenwoordig kun je ook kiezen uit lampen met roestplekken en oxidatie of gaan voor een lamp met een leuk kleurtje.

De oude fabriekslampen in een nieuw jasje

Lampen met een industrieel uiterlijk zijn tegenwoordig een genre op zich. Er zijn diverse uitvoeringen waarbij de meest kekke kleuren voorbij komen. Deze lampen vallen daardoor nog meer op in de eetkamer of woonkamer. Door het gebruik van stoere rasters, metalen schakels en stoffen aansluitkabels wordt er gezorgd voor een leuke balans van oud en nieuw. Zo kunnen de huidige moderne designers een aantal nieuwe en leuke details toevoegen aan de lampen.

Retro, vintage of toch liever modern?

Wil jij graag gaan voor een lamp waarbij veel kleuren mogelijk zijn? Dan is een industriële lamp uitermate geschikt! Er kunnen namelijk vele expressieve kleurcombinaties gemaakt worden bij het inrichten van je kamer wanneer je een industriële hanglamp gebruikt! Zo kun jij kiezen uit hippe retro kleuren zoals geel, groen, rood of blauw om zo een extra touch te geven aan je interieur. Wil jij liever een ander modern of vintage kleurtje? Dan is dit ook mogelijk bij lampen met een industrieel uiterlijk! De lampen kunnen namelijk in vele verschillende kleuren gespoten en ontworpen worden. Hierdoor zal er altijd een exemplaar tussenzitten dat aansluit op jouw interieur!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Lamp​verlichting Online Lamp​verlichting Online

Wij vertellen u graag over verlichting.

Lampenvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Verlichting & prijzen vergelijken Nu vergelijken