Vintage lampen; dé eyecatcher in jouw huis

Door Lamp​verlichting Online - op 28-12-2020
Vintage lampen; dé eyecatcher in jouw huis

Wanneer je kiest voor vintage lampen, weet je zeker dat je trendbewust bezig bent. Tegenwoordig kun je er ook niet meer omheen, want deze vintage industriële lampen zijn helemaal hip en trendy. Door middel van deze lampen breng je een echte industriële sfeer naar je woning. Deze lampen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten: van plafond, wand tot tafellampen!

Industriële lampen combineren

Bij deze woontrend komen robuuste materialen zoals metaal, geborsteld hout en cognackleurig materialen terug. Deze materialen zorgen ervoor dat het een stoer, maar modebewust uiterlijk krijgt. Om deze lampen te kunnen combineren met de rest van je meubels in huis hoef je dus geen oude meubels te hebben om de vintage stijl terug te laten komen. Deze vintage industriële lampen doen het ook goed met nieuwe spullen in een oud jasje! Deze woontrend kun je zo bescheiden of extreem maken als je zelf maar wilt. Wil je een echte stoere inrichting thuis? Dan doen deze industriële lampen het zeker goed! Wil je het niet te extreem maken? Kies dan slechts voor een paar van deze eyecatchers. Deze zijn vaak goed te combineren met moderne meubels. De lampen gaan van normale vintage metalen kappen, tot aan de mooiste creaties met draden, buizen en hout. Zo kun jij het zo gek maken als je zelf maar wilt.

Milieubewuste vintage lampen

Bij oude lampen wordt al vaak gedacht dat ze niet milieubewust zijn, en natuurlijk veel stroom verbruiken. Echter zijn deze lampen er ook in de led varianten. Deze vintage led lampen gebruiken minder stroom en zijn volledig milieubewust. Deze led lampen komen ook in een lekker vintage jasje voor. Zo lijkt het alsof jij een lamp van vroeger erin hebt, maar die wel fijn milieubewust energie verbruikt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken wanneer je vintage led lampen lekker aan het branden zijn!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Lamp​verlichting Online Lamp​verlichting Online

Wij vertellen u graag over verlichting.

Lampenvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Verlichting & prijzen vergelijken Nu vergelijken