Home / boeknet

Boeknet - De boeken prijs vergelijker

Lezen wordt al snel als ouderwets gezien, maar is om die reden zeker niet minder educatief. Het lezen is en blijft een leuke hobby en biedt je bovendien de mogelijkheid om je gedachten even helemaal leeg te krijgen. Of je nu een thriller, romantisch boek of kinderboek leest; je kunt echt meegezogen worden in het verhaal. Boeken zijn er in allerlei verschillende genres en in tal van prijsklasses. Boeknet helpt je als vergelijker in de inmiddels eindeloos grote boekenbibliotheek die online is ontstaan.

Betaal niet langer teveel

Online kom je boeken tegen met zeer uiteenlopende doeleinden. Zo kun je online tegenwoordig hele eet- en kookboekenseries aanschaffen, maar ook absolute bestsellers. Kortom: de prijzen van boeken lopen, net als het aanbod, zeer uiteen. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool van Boeknet kun je online veel geld besparen op het gebied van boeken aanschaffen. Met het grote aantal verschillende categorieën waarin je boeken vandaag de dag tegenkomt is het voor de Boeknet vergelijker de taak om je meteen door te verwijzen naar bekende boekensites als ECI of Bruna. Boeknet is uitgerust met een groot aanbod aan verschillende soorten boeken, denk hierbij aan literaire fictie boeken, kinderboeken en educatieve boeken.

Maak gebruik van kortingscodes

Ook bij Boeknet vind je online tal van bruikbare kortingcodes om toe te passen bij de aanschaf van boeken. Het is meteen mogelijk om te zien of boeken die uit de Boeknet vergelijker komen beschikken over een geldige kortingscode. Zo kun je meteen zien welke boeken afvallen en welke boeken interessant zijn om aan te schaffen! Iedere lees- en boekenliefhebber leest namelijk graag goedkope boeken.

Hoe werkt het?

Wanneer we kijken naar de Boeknet boeken zien we dat het heel eenvoudig werkt en zodoende dus ook voldoende laagdrempelig is voor de oudere doelgroep lezers. Je typt enkel een titel of ISBN nummer in en via de zoekbutton kun je direct op zoek gaan naar de meest voordelige boeken. Vervolgens kun je in het overzicht de geselecteerde boeken bekijken, een review lezen en de voordeligste prijs zien. De overige prijzen staan eronder weergegeven, net als de beoordeling en levertijd van de boeken. Ieder boek is bovendien uitgerust met een tekstuele trailer.