Filteren

Inbouwspots

Wanneer u graag meerdere lichtpunten in een kamer wilt, dan kunt u kiezen voor inbouwspots. Ze worden meestal geplaatst in het plafond, maar het is ook mogelijk om deze in de wand of zelfs in de vloer te plaatsen. De spots kunnen goed verdeeld worden over het oppervlak, waardoor de ruimte gelijkmatig wordt verlichting. Toch kunt u ook eenvoudig de nadruk leggen op een bepaald gedeelte van de ruimte, door inbouwspots te kiezen die u kunt richten. Kortom: er zijn genoeg opties en voor élk interieur en elke ruimte is er wel een geschikte inbouwspot te vinden.

Inbouwspots resultaten

Inbouwspots badkamer

Na een drukke dag is niets zo lekker dan ontspannen een bad of douche te nemen. Inbouwspots kunnen een badkamer een luxe en ontspannende uitstraling geven. De verlichting in een badkamer kunt u zo aanpassen dat deze een rustgevend effect heeft. Zo kunt u optimaal genieten van een lekker bad of warme douche! Badkamer inbouwspots beschikken over een bepaalde mate van waterdichtheid, waardoor ze volkomen veilig zijn. Het is van belang om hier op te letten bij de aankoop!

Inbouwspots buiten

Niets is mooier dan wanneer u mooie plekken in uw tuin extra kunt verlichten. In de avond kunt u dan vanuit uw huis genieten van een sfeervol verlichte tuin. Heeft u een mooie waterval of standbeeld in uw tuin staan? Met de juiste verlichting worden zulke pareltjes prachtig uitgelicht. Ook een tuinpad of terras kan eenvoudig wordt omlijst met inbouwspots voor buiten.

Natuurlijk zijn er nog meer toepassingen mogelijk. U kunt inbouwspots natuurlijk ook plaatsen in uw keuken, slaapkamer of een andere ruimte.

Vergelijken & kopen via LampVerlichtingOnline

In onze vergelijker vindt u verschillende soorten inbouwspots, zowel voor binnenshuis als buitenhuis. Bekijk het assortiment, kies uw favoriete lamp, selecteer de voordeligste aanbieder en rond uw bestelling af! Voordelig inbouwspotjes kopen was nog nooit zo eenvoudig.