Filteren

Bollen kunststof

Met de juiste tuinverlichting kun jij je tuin een goede sfeer geven. Deze sfeer kun je creëren door een aantal kunstof bollen als tuinverlichting te gebruiken. Door deze kunststof bollen wordt het licht minder scherp gemaakt. Dit komt doordat deze buitenlamp bollen bijvoorbeeld in een witte opaal of rook glas uitvoering te verkrijgen zijn. Zo kun je dus met vele verschillende bollen een heel andere sfeer maken.

Bollen kunststof resultaten

Verschillende buitenlamp bollen

Bij Lampverlichtingonline bieden we een aantal verschillende kunststof bollen als tuinverlichting aan. Zo zijn er een aantal buitenverlichting bollen in verschillende maten zodat je voor iedere lamp een kunststof bol hebt die goed aansluit. De maat van de bol kan ook net dat verschil in detail zijn. Je vindt bij Lampverlichtingonline een aantal kunststof bollen voor tuinverlichting met een variatie aan uitvoeringen. Zo zijn er witte bollen die we aanbieden maar ook heldere bollen. De keuze is geheel aan jou hoe fel je het licht wilt hebben.

Verlichting voor je kunststof bollen als tuinverlichting

Je kan naast de vele buitenlamp bollen ook een groot aantal aantal buitenverlichting voor je bol vinden. Deze zijn speciaal gemaakt om de kleur en licht in de bol goed uit te laten komen en dat het licht overal even verspreid is. Hierdoor maak jij je sfeer compleet en zullen je buitenverlichting bollen goed opvallen en het juiste licht geven. Met deze buitenlamp bollen creëer je een klassieke look in je tuin die er ook nog eens schattig en nostalgisch uitziet. Daarnaast passen deze lampen ook bij andere stijlen zoals een landelijke of industriële look. Je kan dus eindeloos combineren. Kijk daarom regelmatig op Lampverlichtingonline zodat jij een mooie kunststof bol kunt vinden voor een aangename prijs.