Filteren

Buiten lampenkappen en glazen

Wil jij je tuin buiten een stukje decoreren of heb je een lampenkap van een van de lantaarns stuk gemaakt? Dan ben je vast op zoek naar een buiten lampenkap of een glazen lampenkap. Wij bieden daarom bij Lampverlichtingonline een groot aantal buiten lampenkappen en glazen lampenkappen. Hierdoor kun je kiezen voor een heel strakke look of juist een mooi retro design. Jij kunt ze allemaal vergelijken en zo de mooiste exemplaren uitkiezen!

Buiten lampenkappen en glazen resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Een retro buiten lampenkap

Jij kunt bij Lampverlichting online een aantal prachtige retro lampenkappen kopen. Deze verschillen allen in kleur en zo kun jij een mooie keuze maken. Jij kunt namelijk een lampenkap kopen in kleuren zoals de standaard kleur zwart maar ook grijs, groen en zelfs goud en koper. Zo kun jij een lampenkap kopen die mooi aansluit op de rest van de inrichting van jouw tuin. Deze lampenkappen zijn niet alleen perfect voor je tuin maar ze kunnen ook goed dienen als lamp die hangt bij je voordeur. Zo verwelkom jij je gasten in stijl!

Koop je glazen lampenkap bij Lampverlichtingonline

Naast de vele buiten lampenkappen die we aanbieden, kun je ook een aantal glazen lampenkappen aanschaffen. Hierdoor krijg je een strakke look en zal het licht gemakkelijk en ver rijken. Een glazen lampenkap is daarom ideaal voor een strak design in je tuin of om je huis heen. Naast de lampenkappen kun je hier ook de glazen kopen die passen in de lampenkappen. Hierdoor hoef jij alleen maar een ruitje te verwisselen in plaats van een complete lampenkap. De glazen worden in verschillende groottes aangeboden en daarom is er voor iedere lampenkap wel een passend ruitje!