De voordelen van led verlichting

Door Lamp​verlichting Online - op 06-01-2021
De voordelen van led verlichting

De afgelopen jaren is er toch wel sprake van een massale overstap naar led verlichting. Het gebruik van led lampen is namelijk interessant voor zowel particulieren als bedrijven. In deze blog maak je kennis met de voordelen van led verlichting die er zoal zijn.

Financiële voordelen van led lampen

Ledverlichting is in tegenstelling tot andere verlichting veel lager in haar stroomverbruik. Het gebruik van led verlichting is daarom gunstig voor je energierekening. Op jaarbasis zul je de nodige tientjes besparen waardoor de led verlichting eenvoudig terugverdiend kan worden. Andere financiële voordelen van led lampen zijn dat ze beschikken over een langere levensduur ten opzichte van normale lampen. Je kunt dus het nodige besparen omdat je minder vaak led verlichting hoeft aan te schaffen! Daarnaast valt led verlichting onder de duurzame bedrijfsmiddelen. Dit houdt in dat je als bedrijf maar liefst 41,5% van het aankoopbedrag van de winstbelasting af kunt halen. Hierdoor hoef je aanzienlijk minder belasting af te dragen!

Denk aan het milieu en je huishouden

Naast de financiële voordelen van led lampen, zijn er nog tal van milieugerelateerde voordelen van led verlichting. Zo is een led lamp doorgaans voor een groot gedeelte te recyclen. Dit zorgt voor afname van de CO2-uitstoot in Nederland. Daarnaast worden led lampen, in tegenstelling tot normale lampen, veel minder warm. Dit is met name veiliger voor je huishouden. Je kunt lampen namelijk veel dichter op het plafond plaatsen en je loopt geen risico's meer om je vingers te branden tijdens het vervangen van je verlichting. De veelzijdigheid van led verlichting zorgt er bovendien voor dat je de lamp overal in je huis kunt ophangen!

Ben je overtuigd geraakt door al deze voordelen van led verlichting? Neem dan eens een kijkje online. Led lampen worden namelijk steeds goedkoper vanwege het toenemende aanbod. Wanneer start jij met besparen?

Onze shopping tips
Geschreven door:
Lamp​verlichting Online Lamp​verlichting Online

Wij vertellen u graag over verlichting.

Lampenvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Verlichting & prijzen vergelijken Nu vergelijken