Hoe werkt de prijs vergelijker?

Lamp & Verlichting Online beschikt over een geavanceerde lampen vergelijker voor prijzen, waardoor u binnen enkele klikken de goedkoopste aanbieder van uw favoriete verlichting kunt achterhalen. De prijs vergelijker een aantal filter mogelijkheden, waardoor u eenvoudig de lamp vindt waarnaar u op zoek bent. U heeft er natuurlijk weinig aan wanneer u allemaal vloerlampen te zien krijgt, terwijl u op zoek bent naar een hanglamp.

Categorisering

De categorisering is op een zodanige manier ingesteld dat u meteen kunt kiezen of u op zoek bent naar binnenverlichting, buitenverlichting, lichtbronnen of accessoires. Vervolgens kunt u in de subnavigatie nog specifieker aangeven naar wat voor lamp u op zoek bent. Denk bijvoorbeeld aan een hanglamp, een buitenspot of een lichtsnoer.

Filtering

Om het overzicht van de prijs vergelijker nóg overzichtelijker te maken, kunt u ook nog kiezen voor filters. Zo is het mogelijk om een bepaald merk te kiezen, en het is tevens mogelijk om de kleur te kiezen. Zodoende vindt u snel de lamp waarnaar u op zoek bent. De website staat zo ingesteld dat de prijs van het productenaanbod oplopend wordt weergegeven. Het goedkoopste artikel dat voldoet aan uw eisen, staat dus altijd bovenaan. U kunt dit overigens aanpassen en de prijs op aflopend zetten, indien u dit wenst.

Lampen vergelijken

Zodra u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde lamp, dan wilt u deze natuurlijk bij de goedkoopste aanbieder vinden die deze lamp in het assortiment heeft. Door op het product te klikken, opent er een pop-up. Hier vindt u meer informatie over de gekozen lamp én een lijstje met webshops die deze lamp aanbieden, inclusief de prijzen. Zo kunt u dus eenvoudig de goedkoopste aanbieder uitkiezen en daar uw product kopen.

Zoekt u één specifieke lamp?

Bent u op zoek naar één specifieke lamp? Dan kunt u gebruik maken van de zoek functie. Vul bijvoorbeeld een gedeelte van de naam van de lamp in en u krijgt een overzicht van producten die voldoen aan uw zoek opdracht. Niet gevonden wat u zoekt? Probeer iets specifieker of juist minder specifiek te zijn.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar de Feuille Muurlamp van Philips InStyle? Dan kunt u het beste zoeken op het woord Feuille, aangezien dit een uniek tekst kenmerk van de lamp is. InStyle is namelijk de naam van de Philips serie waarin deze lamp zich bevindt, dus een dergelijke zoek opdracht levert veel verschillende lampen op.

Extra korting op uw lamp?

Op termijn zal lamp & verlichting online ook een kortingscode overzicht gaan aanbieden, dat laat zien waar u nog extra korting kunt ontvangen op lampen. Tevens zijn we bezig met de ontwikkeling van een overzicht van het Aanbiedingsknaller - Dagaanbiedingen & Acties op deze website, zodat alle dagaanbiedingen op het gebied van verlichting in een gestructureerd overzichtje komen te staan. Zo wordt het straks nóg eenvoudiger om een goedkope lamp online te kopen!