Filteren

ZTaHL verlichting in stijl

ZTaHL produceert lampen en design meubels welke in eigen huis bedacht en gemaakt worden. Het kenmerk van hun productielijn is dat er veel metaal in verwerkt wordt. ZTaHL wordt daarom ook geproduceerd door het bedrijf DIJKOS, dat zijn oorsprong in de metaalbewerking vindt. Deze kennis en ervaring met het werken met metaal hebben zij ingezet voor het maken van design meubels. Oorspronkelijk begonnen zij met het maken van bijzondere en grote lampen, maar nu bestaat de collectie uit veel meer dan alleen ZTaHL lampen. Zo verkopen ze nu bijvoorbeeld ook outdoor producten, accessoires en tafels, maar bij al deze producten speelt metaalbewerking een grote rol!

Lampen voor een trendy design

Verlichting gemaakt van RVS past eigenlijk bij elke inrichting, wat het een trendy accessoires voor uw huiskamer of slaapkamer maakt. Doordat ZTaHL lampen met RVS geproduceerd worden, kunt u zeker zijn van een sterk en onderhoudsvrij product van een hoge kwaliteit. Het assortiment aan lampen bestaat onder andere uit hanglampen, plafondlampen, tafellampen, vloerlampen, wandlampen en extra grote lampen. De lampen van ZTaHL zijn niet alleen heel functioneel, maar geven uw inrichting een extra trendy uitstraling! De gehele collectie is vernoemd naar Italiaanse steden, wat verwijst naar het Italiaanse design wat de basis vormt van de strakke ontwerpen.

ZTahl verlichting koopt u via Lampverlichtingonline.nl

Wij hebben namelijk een zeer uitgebreide webshop met een gevarieerd assortiment aan lampen en verlichting. Op deze manier hopen wij uw zoektocht naar de perfecte verlichting in uw huis te vergemakkelijken. Daarnaast zoeken wij ook voor u bij welke webshop de ZTaHL by Dijkos artikelen het goedkoopste zijn, zo bespaart u op een hele eenvoudige manier geld en zult u niet teveel betalen voor uw verlichting! Heeft u ook al eens een kijkje genomen bij ons aanbod aan actuele kortingscodes? Wie weet kunt u nog extra euro's besparen zonder hiervoor nauwelijks wat te hoeven doen! Wanneer u dus op zoek bent naar ZTaHL verlichting bent u bij ons zeker aan het juiste adres: bekijk ons huidige ZTaHL by Dijkos aanbod en bestel!