Filteren

Lirio lampen by Philips

Lirio by Philips is inmiddels een begrip in de verlichtingsbranche. De manier waarop een Philips Lirio lamp uw interieur verlicht, zorgt voor een totaal andere ervaring van licht. U heeft met een Lirio lamp zelf de controle over de schaduw en lichtinval in huis. Daarnaast zijn de lampen voorzien van prachtige, unieke armaturen zodat ze ook nog eens een bijzondere uitstraling geven aan uw interieur.

Waarom een Philips Lirio lamp?

Lirio verlichting is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer dan functionele verlichting. Lirio by Philips wordt gekenmerkt als ‘decoratieve, hedendaagse verlichting’ die passend is in elke kamer van uw woning of pand. Dankzij de eenvoudigheid van de ontwerpen kunt u een Lirio lamp overal inzetten. Daarnaast kunt u uw persoonlijkheid kwijt in deze verlichting. U kiest namelijk zelf welk deel van de kamer u wilt belichten en hoe.

Lirio is het paradepaardje van Philips en dit ziet u terug in de optimale kwaliteit en afwerking van de armaturen en de verlichting. U bent niet anders gewend van Philips.

De Lirio collectie

Tot de Lirio by Philips collectie behoren plafondlampen, spots, vloerlampen, hanglampen, tafellampen en wandlampen. De collectie kenmerkt zichzelf daarnaast door:

  • De hoge kwaliteit van de materialen en de uitgebreide afwerking
  • Tijdloze, innovatieve vorm met oog voor detail
  • De slimme en optimale bediening
  • De moderne ontwerpen.

Lirio by Philips op Lampverlichtingonline.nl

Lamp & Verlichting Online geeft u de mogelijkheid om voor de laagste prijs een Philips Lirio lamp te kopen. Op onze website bekijkt u het aanbod en vergelijkt de producten van onze betrouwbare leveranciers. Voor meer informatie over de betreffende aanbieder of de specifieke lamp, klikt u op het product.