Filteren

Lucide verlichting

Lucide is een Belgisch merk in verlichting, dat functionele en decoratieve verlichtingsapparaten voor binnen en buiten produceert. Lucide verlichting bestaat al ruim 20 jaar en heeft dus ook veel ervaring opgebouwd in dit vak. De materialen die ze gebruiken zijn kwalitatief, de lichtbronnen zijn energiezuinig en ze worden gekenmerkt door de grote diversiteit in armaturen. Voor kwalitatieve, sfeervolle en mooie lampen bent u bij Lucide op aan juiste adres.

Lucide lampen

Lucide maakt zichzelf uniek door dat ze verschillende stijlen hebben en niet meewerken aan tijdsgebonden trends. Ze combineren de juiste materialen met trendy kleuren, prachtige designs en de juiste lichtbronnen voor tijdloze Lucide lampen. U vindt in de collectie van Lucide niet alleen maar moderne spots, u kunt hier namelijk ook terecht voor klassieke kroonluchters of bijvoorbeeld een Lucide hanglamp.

Lucide binnenverlichting & Lucide buitenverlichting

Lucide biedt ons allen veel soorten lampen aan die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Of u nu kiest voor de Lucide hanglamp voor binnen of een Lucide wandlamp voor buiten, bij Lucide vindt u het allemaal. De indrukwekkende collectie binnenverlichting kent bijvoorbeeld de mooie en plafondlamp Lucide Bodi, de trendy Lucide hanglamp Galileo of de sfeervolle tafellamp Lucide Crass. In de collectie Lucide buitenverlichting vindt u tuinpaaltjes, lantaarns, wandlampen en prikspots. Een van de populaire lampen in deze categorie is de straatlantaarn Lucide Slivo.

Vergelijk en bestel uw Lucide lampen via lampverlichtingonline.nl

Bent u dus op zoek naar een kwalitatief lampenmerk dat u niet alleen sfeer biedt, maar ook een stijlvol design heeft, energiezuinig is en vriendelijke prijzen hanteert? Lucide is dan het merk dat bij u past. Lucide lampen geven uw interieur een extra stijlelement en is daarnaast ook nog eens betaalbaar. Vergelijk en bestel uw Lucide verlichting via lampverlichtingonline en ontdek alle mogelijkheden van dit fantastische lampenmerk.