Eettafel lampen

Door Lamp​verlichting Online - op 20-10-2020
Eettafel lampen

De plek waar men zich dagelijks toch wel een aantal uren aan bevindt: de eettafel. De plek waar je de dag bespreekt of evalueert. Kortom een plekje waarop je je graag op je gemak wilt voelen. Benieuwd welke lampen boven een eettafel passen? Wij geven je handige tips!

Creëer sfeer met eettafel lampen

Eettafel lampen hebben naast het geven van voldoende licht nog meerdere functies. Zo dient bijvoorbeeld ook je maaltijd goed zichtbaar te zijn. De juiste lamp zorgt voor een juiste sfeer aan tafel. Vandaag de dag is er sprake van een groot aanbod lampen met ieder zijn eigen mogelijkheden. Zo kunnen lampen boven de eettafel onder andere fungeren als sfeermaker, huiswerkbegeleider of natuurlijk als eenvoudige verlichting.

Wat is de perfecte match?

Met het oneindig grote aanbod van eettafel lampen begrijpen we dat een beetje hulp welkom is. Vandaar dat we samen een kijkje nemen naar lampen voor boven de eettafel om zodoende de perfecte match te creëren. Ben je bijvoorbeeld in het bezit van een ronde eettafel? Dan raden we je aan om te gaan voor een rond model om tot een stijlvol en modern geheel te komen. Bij rechthoekige tafels vallen langere lampmodellen weer het beste. Wanneer we kijken naar de styling raden we je ook aan om rekening te houden met de styling die je in het gehele huis hanteert. Ga niet teveel mixen met vormen en maten. Variëren kan, maar houd het in passend evenwicht.

Pas op voor je hoofd!

Je wilt natuurlijk niet hebben dat jij of je gasten zich continu stoten aan de lampen bij je eettafel. Vandaar deze handige lifehack met betrekking tot lampen bij je eettafel: hanteer een afstand van minstens 60 á 80 centimeter. Met deze afstand ben je gegarandeerd veilig en ben je verzekerd van het perfecte licht op je eettafel. Bovendien zorgt deze afstand voor een gezelliger en huiselijker kamer gevoel. Daarnaast kun je ook degene tegenover je zien, dat is natuurlijk ook wel zo prettig bij een eettafel!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Lamp​verlichting Online Lamp​verlichting Online

Wij vertellen u graag over verlichting.

Lampenvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Verlichting & prijzen vergelijken Nu vergelijken