​De beste producenten van designmeubilair

Door Lamp​verlichting Online - op 13-07-2022
​De beste producenten van designmeubilair

Met de evolutie van de technologie heeft het ontwerp van onze omgeving - van de websites die we maken tot de huizen die we inrichten - de laatste jaren een enorme boost gekregen. Iedereen maakt zich nu meer zorgen over hoe de dingen eruit zien en dat is maar goed ook. Mensen worden zich meer bewust van hun keuzes en van de manier waarop deze keuzes hun leven beïnvloeden. Huisontwerp is een van de industrieën waar de interesse van mensen het afgelopen decennium sterk is toegenomen, meubels die je kunt kopen op de site van Musthaves zijn hier het belangrijkste onderdeel van. Merken zijn constant nieuw meubilair aan het ontwerpen en produceren, zoals bijvoorbeeld de onderstaande producenten van designmeubilair.

Based Upon

Based Upon is anders. De creatie van twee geweldige artiesten, de tweelingbroers Ian en Richard Abell, Based Upon vertelt verhalen. Van henzelf en die van hun klanten. Hun eindproducten brengen geschiedenissen en herinneringen, verhalen en texturen van over de hele wereld samen en vormen het natuurlijke en het door de mens gemaakte tot echte kunstwerken. Elk stuk van hun werk omvat verhalen, draagt de bedoelingen van hun maker en houdt een deel van de ruimte waar het vandaan kwam levend - persoonlijk of fysiek. Geen detail wordt aan de vergetelheid overgelaten en alle eindproducten van Based Upon spreken over absolute perfectie en beheersing van het vak.

Henredon

Met een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1945, werd Henredon synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en modernisme. In de loop der jaren groeide het bedrijf uit tot een van de duurste meubelmerken ter wereld. Waar het begon als een klein bedrijf, opgericht door vier vastberaden mannen, heeft Henredon tegenwoordig een zeer bekwaam en super getalenteerd team, wat resulteert in de kwaliteit van hun producten en een fijne smaak voor mooie en aparte meubels. Een design meubel kopen van deze producent is dan ook zeker een aanrader!

Edra

Edra is een fusie tussen traditioneel en modern, tussen verfijnd vakmanschap en innovatieve technologieën, tussen technologie en artisticiteit. Door de jaren heen is het uitgegroeid tot een van de populairste meubelmerken ter wereld door onder meer deze eigenschappen. Hun meubelen blinken uit in elegantie, hoogwaardige materialen, innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en veel aandacht voor detail. Ongeacht de bestemming, of het nu een traditioneel of modern huis is, openbare ruimtes of musea, de producten van Edra passen zich aan elke omgeving aan.

Bentley Home

Een naam als deze kan niet voorbij gaan zonder dat er belletjes gaan rinkelen. Bentley Home. Ja, dezelfde Bentley die op meesterlijke wijze die prachtige auto's en hun interieur maakt. Want dit is waar het hier allemaal om draait: interieurs, al gaat het om die van huizen. Bentley Home is een samenwerkingsverband van twee grote spelers in de meubelindustrie. Een van hen, Club House Italia, levert huizen, hotels, privéjets en jachten, en de andere, Bentley, levert enkele van de mooiste auto-interieurs ter wereld. Nu hebben ze hun geest en ongelooflijke vaardigheden en vakmanschap verenigd om de prachtige Bentley Home Collection te creëren.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Lamp​verlichting Online Lamp​verlichting Online

Wij vertellen u graag over verlichting.

Lampenvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Verlichting & prijzen vergelijken Nu vergelijken