Koperen lampen

Door Lamp​verlichting Online - op 09-11-2020
Koperen lampen

Lampen dienen als een belangrijk element in het huishouden. Het gebruik van koperen lampen in het huishouden werd voorheen als antiek of ouderwets gezien. Vandaag de dag zijn deze lampen in nieuw leven geblazen en zodoende in veel huishoudens niet meer weg te denken!

Gezelligheid van de koperen lamp

Vanwege de warme en roodbruine kleur van een koperen lamp zorgt het al snel voor een gezellige uitstraling van de leefruimte in kwestie. Het is zodoende ook een populair item in veel huishoudens. De kleur koper is met name de laatste jaren toegenomen in populariteit. Inmiddels wordt de kleur ook niet meer alleen gebruikt voor lampen, zo zijn er tal van koperkleurige accessoires die voorzien zijn van een levendig interieur met daarin koperen lampen die fungeren als échte eye catchers!

Koperen vintage lampen op een rijtje!

Wil jij je huishouden ook voorzien van koperen vintage lampen? Neem dan eens een kijkje naar ons volgende lijstje, we hebben namelijk de meeste populaire op een rijtje gezet:

  • Hanglamp Vasco
    Deze koperen hanglamp valt op met haar hoogte van 150 cm en is bovendien dimbaar. Het stijlvolle koperen design zal in elke woonruimte als absolute blikvanger dienen. Bovendien zorgt het speelse schijnpatroon van de lamp voor ware kunst op je muren.
  • Industriële vintage lamp Inez
    De speelse hanglamp is uitermate geschikt voor in keukens. De grote kap creëert een landelijke sfeer. Verder is de lamp zeer geschikt voor in een hal of slaapkamer. De binnen- en buitenkant van de lamp zijn geheel voorzien van koper. De lamp is verder voorzien van een zwart strijkijzersnoer. Een echte must have!
  • Industriële verstelbare vloerlamp
    De enige vloerlamp in dit rijtje, maar absoluut een stijlicoon. Deze imposante koperen vloerlamp loopt ruim 80 centimeter naar boven en is op meerdere manieren verstelbaar. Geef je woonkamer uitstraling met deze vintage lamp.
Onze shopping tips
Geschreven door:
Lamp​verlichting Online Lamp​verlichting Online

Wij vertellen u graag over verlichting.

Lampenvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Verlichting & prijzen vergelijken Nu vergelijken