Trend: touwlampen

Door Lamp​verlichting Online - op 12-12-2020
Trend: touwlampen

Zo nu en dan heeft je huis een grote beurt nodig. Zo kun je stap voor stap elke kamer in je huis veranderen en aanpassen naar de wensen en eisen die je op dat moment hebt. Ben jij hiermee bezig en wil je graag je keuken of woonkamer eens een andere draai geven? Denk er dan eens over na om een touw lamp te gebruiken! Hierdoor zul je een echte eyecatcher in je kamer hebben hangen en is het weer eens wat anders dan een standaard lamp.

Een vintage look

Een hanglamp van touw geeft een creatieve en industriële look die direct zichtbaar is. Hierdoor is een touwlamp een echt pronkstuk wanneer je deze het middelpunt maakt van de woonkamer. Door het gebruik van deze lamp zorg je er ook voor dat je een originele look creëert in je woning. Daarnaast zorgt het plaatsen van deze lamp er ook voor dat je lang met de lamp door kan. Deze lamp zal namelijk niet snel gaan vervelen!

De touwlamp is erg milieuvriendelijk

Zoals de naam als zegt is deze lamp van touw gemaakt en daardoor erg milieuvriendelijk. Het is immers voor een groot deel gemaakt van een natuurlijk ogend product. Tegenwoordig zijn de lampen die hierin gebruikt worden ook milieuvriendelijk waardoor je zeker weet dat je een steentje bijdraagt. Het touw waaraan de lamp bevestigd is, is voorzien van een ring zodat de lamp gemakkelijk opgehangen kan worden. Wil jij liever meer licht? Dan kun je gemakkelijk meerdere touwen bevestigen aan een stang zodat je bijvoorbeeld boven de eettafel genoeg licht hebt. De lampen hebben daarbij de uitstraling van een gloeilamp waardoor je een warme sfeer creëert.

Diverse concepten mogelijk

Jij kan een touw lamp voor vele verschillende ideeën gebruiken. Hierdoor zijn vele concepten mogelijk. Knoop hem bijvoorbeeld aan een houten balk of zorg dat deze lamp met touw aan een mooi stuk hout boven een tafel hangt. Hierdoor is ieder ontwerp uniek en kun jij je eigen draai geven aan deze leuke variant van een touw met lamp.

Waar is deze lamp van gemaakt?

Deze lamp is gemaakt van jute. Door het gebruik van jute is de lamp met touw erg stevig en zal hij niet zomaar stuk gaan. Jute is een plantaardige vezel die als ruwe, sterke draden wordt gesponnen. Door deze manier geeft het een robuuste uitstraling die in ieder huis goed zal staan. Deze lamp van touw kan in meerdere lengtes besteld worden zodat er ook voor huizen met een hoog plafond een handige uitkomst geboden kan worden.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Lamp​verlichting Online Lamp​verlichting Online

Wij vertellen u graag over verlichting.

Lampenvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Verlichting & prijzen vergelijken Nu vergelijken