Filteren

Ventilatoren

Ventilatorlampen hebben meerdere functies. Ze zorgen 's winters en 's avonds voor verlichting en in de zomer voor verkoeling van de betreffende ruimte. Een populaire ventilator met lamp is bijvoorbeeld een plafondventilator, die geschikt is voor zowel grote als kleine ruimtes. Een plafondventilator heeft vaak een afstandsbediening waarmee u de lamp aan en uit kunt zetten, en waarmee de snelheid van de bladen in te snellen is. Op Lampverlichtingonline.nl vindt u een groot assortiment ventilator lampen. U kunt bij ons niet alleen alle mogelijke lampen bekijken, u ziet ook direct wie de goedkoopste aanbieder is. Een lamp met ventilator bestelt u daarom het goedkoopst via Lamp & Verlichting Online!

Ventilatoren resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Energie besparen met ventilatorlampen

Wist u dat ventilatorlampen niet alleen voor verkoeling kunnen zorgen in de zomer, maar ook voor verwarming in de winter? Warme lucht verzamelt zich namelijk onder het plafond, en het gebruik van een plafondventilator zorgt ervoor dat de warmte zakt, waardoor u weer warme voeten heeft! Hiermee bespaart u tevens stookkosten: koude voeten zorgen ervoor dat uw hele lijf koud aanvoelt, waardoor u de verwarming hoger zet. Wanneer u ervoor zorgt dat de warme lucht kan zakken, krijgt u het ook warmer zónder de verwarming te hoeven verhogen. In de zomer bespaart u natuurlijk ook energie, want een ventilator met lamp is vele malen goedkoper dan een airco.

Verschillende modellen

Een ventilatorlamp is niet alleen functioneel, maar zorgt ook voor een moderne afwerking van uw interieur. Er zijn tegenwoordig niet alleen maar houten, gouden, klassieke modellen, maar ook moderne lampen, bijvoorbeeld van RVS, aluminium of plexiglas. Voor de liefhebber zijn klassieke plafondventilatoren uiteraard wel nog te bestellen. Tevens zijn de ventilatoren tegenwoordig zo stil dat u ze helemaal niet hoort.

Ventilator kopen? Hierop moet u letten!

Wilt u een ventilator kopen, dan zijn er een paar dingen waar u op moet letten. Natuurlijk wilt u een lamp die bij uw interieur past, houd hier daarom rekening mee. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de grootte van de bladen. Hoe langer en breder de bladen, hoe meer lucht ze verplaatsen. De grootte van de bladen moet dus passen bij de ruimte waarin de ventilator wordt gezet. Tot slot dient u te letten op de draaisnelheid, omdat ook deze verantwoordelijk is voor de hoeveelheid lucht er verplaatst wordt.

Veel succes en plezier bij het vinden van de juist ventilator!