Filteren

Wandlampen

Ook voor wandlampen bent u bij lamp & verlichting online op de juiste bestemming. Wij bieden u een hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een uitstekende prijs. Ook bieden wij u een enorm brede keuze op het gebied van wandlampen. U zult ongetwijfeld de ideale wandlamp vinden in ons zeer uitgebreide assortiment.

Wandlampen resultaten

Soorten wandlampen: modern design, klassiek & energiezuinig

Er zijn talloze verschillende modellen wandlampen, maar wij hebben ze voor het gemak even opgedeeld in enkele categorieën. Hieruit is gekomen dat er 3 verschillende soorten zijn. Dit zijn de moderne wandlamp , de klassieke wandlamp en natuurlijk niet te vergeten: de energiezuinige wandlamp . Vooral deze laatste wandlamp weet een steeds hogere marktpositie te veroveren. Dit is een logisch gevolg van de vele aandacht die rondom de energiezuinige verlichting. Natuurlijk ligt de keuze voor een wel of niet energiezuinige wandlamp geheel bij u.

Verschillende stijlen en materialen

Bronzen wandlampen en wandverlichting van messing, kristal & zilver? Deze vallen allemaal onder de antieke wandlampen. Alhoewel, antiek? Beter kunnen we “klassieke wandlampen” zeggen. De moderne wandlampen worden voornamelijk vervaardigd van materialen als staal, chroom en glas. Daarnaast is er natuurlijk een categorie met industriële wandlampen . Zodra een spaarlamp of een ledlamp wordt gebruikt in muurverlichting, dan spreken we over een energiebesparende wandlamp. Deze kunnen zowel een klassieke als een moderne uitstraling hebben.

Gebruik van wandlampen

Wandlampen zijn prima geschikt als sfeerverlichting in nagenoeg elke kamer van het huis. Ook wanneer u op zoek bent naar een belichter voor de hele muur, kunt u gaan voor deze soort van wandverlichting. Verder is het mogelijk om een spot aan de muur te bevestigen die zeer gerichte lichtbundels uitstraalt. Wandlampen kunnen voorzien zijn van een dimmer en het is daarnaast mogelijk om een wandlamp te kopen met een flexibele arm. Dit is zeer gemakkelijk wanneer u bijvoorbeeld een boek wilt lezen op de bank.

Kies uw ideale wandlamp hier en bestel online

U vindt een groot aanbod aan wandlampen op onze lampenwinkel website. Het aanbod van verschillende aanbieders is hier verzameld. De beste aanbiedingen kunt u daarom op een eenvoudige manier met elkaar vergelijken.