Filteren

Sensorverlichting

Het hebben van een buitenlamp met sensor maakt uw leven ontzettend gemakkelijk. Dit is omdat u de lamp niet zelf aan of uit hoeft te schakelen, ze zijn veilig en laten weten wanneer er beweging rond uw huis is en ze zijn ook nog eens duurzaam omdat ze niet altijd aanstaan en dus niet stroom gebruiken zonder reden. Dit scheelt dus een hoop tijd en bespaart u bakken met geld. Er zijn twee verschillende varianten buitenverlichting met sensor: een buitenlamp met schemerschakelaar en een buitenlamp met een bewegingsmelder.

Sensorverlichting resultaten

Waar moet u op letten?

Als u kiest voor een buitenlamp met sensor moet u wel goed letten op een aantal eigenschappen. Hou bijvoorbeeld goed rekening met de maximale herkenningsafstand, het bereik van de lamp, zijn detectie, het lichtgevoeligheidsbereik van de lamp en natuurlijk de duur. De herkenningsafstand ligt bij de meeste lampen meestal rond de acht meter. Bij goedkopere lampen is dit vaak een stuk minder. Het detectiebereik is het bereik van de sensor in graden. Deze is meestal 110 graden, maar u kunt door de sensor af te dekken worden verminderd. De lichtgevoeligheid betreft de licht die van buiten komt zoals de zon, straatlampen, de maan, etc. Bij veel lampen is dit aangegeven zodat u goed kan zoeken naar de juiste lamp voor uw situatie. Als laatste is er nog de duur van de lamp. Dit betreft de tijd dat de lamp zal blijven branden nadat de sensor iemand oppikt. De tijd is meestal in te stellen tussen de 5 seconden en 5 minuten.

De juiste buitenlamp met sensor

Het enige wat u zal hoeven te doen is de juiste buitenverlichting kiezen die bij uw behoeften past. Vervolgens kunt u uw buitenlamp met sensor eenvoudig online bestellen en wordt deze spoedig bij u thuis bezorgd. Wij hebben allerlei aanbieders vergeleken zodat u nooit teveel hoeft te betalen voor uw lamp met sensor. Zo kunt u zonder zorgen uw favoriete lamp zoeken.