Filteren

Staande buitenlampen

Het verlichten van uw tuin kan een hele klus zijn. U wilt natuurlijk de positieve kanten van uw tuin benadrukken en dus extra verlichten. Wanneer u op een zomeravond geniet van de laatste zonnestralen wilt u ook beschikken over sfeervolle verlichting. Door verschillende staande lampen te combineren kunt u sfeer en efficiëntie samenbrengen. Staande buitenlampen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor langs een pad of oprijlaan. Hier bevinden zich namelijk vaak geen muren waaraan u verlichting kunt ophangen. Een wandlamp valt dan helaas al snel af. Toch wilt u in de avond ook buiten in uw tuin kunnen lopen en de oprijlaan verlichten, bijvoorbeeld voor gasten en uzelf.

Staande buitenlampen resultaten

Bewegingsmelder verwerkt in staande buitenlampen

Een lamp die onnodig brand is slecht voor uw energierekening. U kunt ook het milieu en de natuur een handje helpen door bewust met energie om te gaan. Wandlampen op zonne-energie zijn volop te verkrijgen en worden ook veel geplaatst. Een donkere hoek of uw voordeur kunt u dan energiebewust extra verlichten. Er zijn ook staande buitenlampen te verkrijgen die over een bewegingsmelder beschikken. De buitenlamp brandt dan alleen wanneer beweging wordt gedetecteerd. Dit is dus veiliger én milieubewuster.

Sfeer van de tuin & buitenverlichting

Een staande buitenlamp moet natuurlijk wel passen bij de sfeer van uw tuin. LampVerlichtingOnline.nl heeft speciaal voor u verschillende soorten buitenlampen geselecteerd. U kunt kiezen voor een strakke staande buitenlamp die is gemaakt van RVS of voor een buitenlamp die lijkt op een lantaarn. U kunt natuurlijk ook verschillende soorten staande buitenlampen combineren. Buitenlampen zijn bestand tegen allerlei weertypes. Als het een nacht flink gevroren heeft hoeft u zich dus geen zorgen te maken.