Filteren

Gloeilamp

Het is de lamp waar het allemaal mee begon, het basis principe voor licht door middel van elektriciteit is inmiddels jarenlang ontwikkeld en doorgegroeid tot de gloeilamp die we op dit moment kennen. Natuurlijk zijn de gloeilampen van toen niet dezelfde als de lampen die we tegenwoordig kennen. Zo is de levensduur aanzienlijk verlengd, is de lamp veiliger en stukken zuiniger in het energieverbruik.

Gloeilamp resultaten

Gloeilampen kopen > waar moet u op letten?

Gloeilampen zijn er in vele soorten en maten, zo heeft u verschillende vormen:

  • Kogellampen
  • Kaarslampen
  • reflectorlampen,
  • kopspiegellampen
  • gekleurde lampen

Maar dat is niet alles, zo zijn er verschillende wattages, fittingen en prijsklasses. Duurdere lampen zijn robuuster uitgevoerd en gaan daarom wat langer mee!

Gloeilampen online kopen

Een gloeilamp kunt u tegenwoordig op vele plekken kopen, maar een gloeilamp online kopen is vele malen voordeliger dan bijvoorbeeld in de winkel. Daarbij is direct inzichtelijk welke lampen te verkrijgen zijn, ziet u direct of ze op voorraad zijn en daarbij kunt u in een paar seconden talloze shops vergelijken om zo de beste prijs te vinden. Het online kopen van uw gloeilampen heeft dus vele voordelen ten opzichte van traditioneel shoppen. Gebruik de vergelijker op deze pagina en kom er achter hoeveel prijsverschil er bestaat in de markt van gloeilampen!