Filteren

Lightstrips

Lightstrips zijn een soort sfeervolle ledverlichting. Deze ledverlichting zit in een strip en is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Daarnaast zijn lightstrips heel eenvoudig om maat te maken, omdat u iedere strip op de gewenste lengte kunt afknippen. Dit kan letterlijk met een gewone schaar. Het overgebleven stuk kan dan voorzien worden van een stekker en opnieuw gebruikt worden.

Lightstrips resultaten

Een sfeervolle verlichting dankzij light strips

Dankzij het kleine formaat en hun flexibiliteit kunt u met lightstrips werkelijk iedere plek in huis voorzien van een sfeervolle verlichting. Meestal worden de strips ingezet als indirecte verlichting waarbij de omgeving wordt gebruikt om de kamer te verlichten. Het licht reflecteert bijvoorbeeld tegen een plafond, waardoor de verlichting een bijzondere indruk achterlaat. Bovenop een kast, achter de televisie of onder keukenkastjes worden licht strips vaak toegepast en zorgen ze gegarandeerd voor een prachtige uitstraling.

Soorten lichtstrips

Er zijn verschillende soorten strips verkrijgbaar. Met name witte lichtstrips zijn erg populair, maar er zijn ook meerkleurige strips verkrijgbaar. Daarnaast kunt u kiezen voor waterdichte strips die ook buiten te gebruiken zijn. Hiermee kunt u uw tuin, afdak, veranda of overkapping een prachtig aanzien geven. De meeste strips zijn ledstrips, wat inhoudt dat ze een zeer laag energieverbruik hebben in combinatie met een zeer lange levensduur.

Lightstrips aansluiten

Het aansluiten van de strips is zeer eenvoudig. U doet dit gewoon zelf. In de meeste gevallen zit er bij uw product een handleiding waar instaat hoe u de strips moet aansluiten. De aansluiting van waterdichte strips kan iets verschillen van de aansluiting van 'gewone' strips en als u een versterker moet aansluiten, is daar ook een aparte handleiding voor. Twijfelt u, dan kunt u ook altijd contact opnemen met de leverancier van uw product.

Benieuwd waar u light strips kunt kopen? Via Lampverlichtingonline.nl vergelijkt u alle aanbieders van ledstrips. Zo krijgt u niet alleen een compleet aanbod te zien, maar ook de goedkoopste aanbieder.