Filteren

Gasontladingslampen

Een gasontladingslamp is verlichting die voor nu en voor de toekomst geschikt is. De lampen verbruiken namelijk minder energie, maar geven wel meer licht waardoor ze erg populair zijn. Doordat ze minder energie verbruiken, hebben de gasontladingslampen gemiddeld tot wel 10.000 branduren. Ze geven veel en sterk licht, daarom is een gasontladingslamp oorspronkelijk ontwikkeld voor bijvoorbeeld de verlichting van kantoorruimten, straten, etalages, productiehallen, stadions of bouwplaatsen. Tegenwoordig worden de lampen ook wel verkocht voor tuinverlichting, dit is omdat het licht het groene van de tuin mooi naar voren brengt.

Gasontladingslampen resultaten

De werking van een gasontladingslamp

De gasontladingslamp is een kunstmatige lichtbron waarbij licht ontstaat door een elektrische stroom die geïoniseerd gas stuurt. De gassen die in de gasontladingslamp voorkomen zijn neon, argon, xenon en krypton. De vrije elektronen en gassen geleiden de stroom waardoor er een gasontlading plaats vindt. De gasontladingslamp geeft dan een straling af die wordt omgezet in zichtbaar licht door middel van fluorescerende stoffen die aan de binnenkant van de lamp zitten.

Xenon verlichting

Xenon lampen vallen ook onder het kopje van gasontladingslampen. Bij Xenon verlichting wordt een lichtboog opgewekt in het hoge druk staande gas Xenon. Xenon verlichting is geschikt voor auto's en motoren. Deze vorm van verlichting geeft ontzettend veel en fijn licht waardoor men prettiger en veiliger rijdt in het donker. Voetgangers, fietsers en objecten zijn op deze manier beter zichtbaar en u zult door andere verkeersdeelnemers ook beter gezien worden. Ook is Xenon verlichting erg duurzaam, de lampen gaan namelijk 4200 uur mee. Dit is ruim 4x langer dan een Halogeen lamp.

Goedkoop Xenon verlichting en andere gasontladingslampen kopen

U kunt vanaf nu gemakkelijk al uw lampen vergelijken en bestellen. Zo betaalt u nooit te veel voor uw Xenon lampen en gasontladingslampen. Wij hebben verschillende webshops, merken en lampen in onze vergelijker. U kunt dan ook veel voordeliger uw producten kopen. Het enige wat u hoeft te doen is zoeken naar het het product dat u graag wilt. Wij geven al onze producten weer, die op dit gebied in onze vergelijker te vinden zijn. Zo heeft u een duidelijk overzicht van waar het product dat u zoekt, te koop is en waar deze het voordeligst is. Zo kunt u goedkoop uw gasontladingslamp en Xenon verlichting online kopen!