Filteren

Led plafondlampen

Bent u op zoek naar een geschikte plafondlamp voor uw huis? Dan zit u goed bij Lampverlichtingonline.nl! Tegenwoordig is het wel heel erg interessant om te kijken naar een LED plafondlamp. Daardoor is het dan ook een ware trend geworden, in de huidige markt. Led plafondlampen hebben diverse voordelen en kunnen gemakkelijk toegepast worden in de keuken, badkamer, eetkamer, slaapkamer, woonkamer, gang of andere ruimten. Led plafondlampen zijn er in verschillende soorten en maten, en hebben daarbij een aantal unieke kenmerken!

Led plafondlampen resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Het voordeel van Led plafondlampen

Led plafondlampen zijn dus razend populair, dat komt omdat ze goed betaalbaar zijn en tal van voordelen bieden! Zo zijn plafondlampen met een led unit erg energie zuinig. Waar een reguliere plafondlamp gemakkelijk een paar honderd watt heeft, heeft een led lamp met slechts enkele watts voldoende om dezelfde hoeveelheid licht te produceren. Omdat ook de levensduur van de lampen erg lang is, zal een led plafondlamp zich over de jaren grotendeels terugverdienen in energie besparing!

Wit, warm wit, multi-color

Led licht bestaat er in verschillende kleuren, ook wel temperaturen genoemd. De tijd dat ledlicht blauw en koud was, is al lang voor bij. Tegenwoordig kunt u kiezen uit verschillende lichttemperaturen, deze geven aan welke kleur het licht heeft. Grofweg bestaan de kleuren uit wit, warm wit en multi-color. Bij de lampen wordt de lichttemperatuur en daarmee de kleur weergegeven in graden kelvin of wel K. Als u lampen zoekt die dezelfde kleur licht geven, is het van belang om dezelfde temperatuur te kiezen.

Verschillende soorten led plafondlampen

Natuurlijk is de ene plafondlamp de andere niet, er zijn tal van verschillende plafondlampen. Zo heeft u bijvoorbeeld led plafondlampen die gebruik maken van spots zodat u de verschillende lichtbronnen kunt richten op de objecten die belicht dienen te worden. Ook kunt u kiezen voor een plafonnière, deze soort plafondlamp zit plat tegen het plafond gemonteerd en is niet te te richten. Deze lampen worden regelmatig toegepast in keukens en gangen en worden daarbij beschouwd als erg functionele verlichting.