Filteren

12V spots

Op zoek naar een 12 volt led spot? Dan zit je bij Lampverlichtingonline goed! Je vindt hier namelijk een groot aantal 12V spots. Deze verschillen allemaal van vorm en grootte waardoor jij een perfect passende spot kunt vinden voor je huis. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit vele verschillende kleuren die zowel het licht als de spot moeten hebben.

12V spots resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Voordelen met het gebruik van 12V led spots

Er zijn een aantal grote voordelen wanneer jij werkt met 12 volt led spots. Doordat je maar met 12 volt werkt gaan deze 12V led spots vaak langer mee dan normale lampen. Hierdoor kun jij langer genieten van het licht dat in je huis aan zal staan. Een ander groot voordeel is dat deze spotjes geen ruimte opnemen. Je kan deze spotjes gemakkelijk verwerken in het plafond waardoor jij een strak design hebt door de hele kamer. Houd er wel rekening mee dat wanneer je een spotje gebruikt van 12 volt, dat je een transformator nodig hebt. Deze is nodig om de 230 volt om te zetten naar de 12 volt die de spotjes nodig hebben.

Diverse kleuren 12V spots

Bij Lampverlichtingonline kun je een groot aantal spotjes vinden. Deze spotjes zijn in verschillende kleuren licht te verkrijgen. Je kunt namelijk kiezen uit koel wit, warmwit, wit en extra-warmwit. Wanneer je een warmere sfeer wilt creëren, is het verstandig om te gaan voor een warmwitte spot. Deze kleur lijkt namelijk het meeste op de kleur van een gloeilamp. Zo kun je dus hetzelfde sfeertje maken in huis terwijl je minder lampen hoeft te kopen omdat deze spots veel langer mee gaan dan de standaard gloeilamp.