Filteren

Grondspots

Grondspots worden veelal toegepast als tuin- of buitenverlichting rondom een woning. Op die manier zorgen ze voor een mooie, sfeervolle verlichting van uw tuin. Daarnaast kunnen grondspots in de tuin functioneel zijn: ze verlichten bijvoorbeeld de oprit of een ander object in uw tuin. De spots zijn verder zeer gemakkelijk weg te werken; u ziet ze bijna niet maar ze zorgen wel voor een maximale sfeer.

Grondspots resultaten

Soorten grondspots

Net zoals van alle soorten lampen, zijn er ook van grondspots talloze soorten. Welke uitvoering u nodig heeft, is afhankelijk van uw wensen. De spots kunnen bijvoorbeeld verschillen in lichtkleur of op het gebied van energiezuinigheid. Vanzelfsprekend moet een grondspot veel neerslag kunnen verwerken, en daar is de IP-waarde dan ook op aangepast (meestal minstens IP67). De meeste spots voor in de grond worden geleverd met halogeenlamp, maar u bent vrij om te kiezen voor bijvoorbeeld led. De meestvoorkomende grond spot is de inbouwspot, die zó weggewerkt is dat u hem amper ziet.

Prachtige tuin dankzij grondspots

Een tuin die verlicht wordt door grond spots zorgt voor een prachtig aanzicht. De spots zitten verstopt in de grond, waardoor zij niet opvallen en niet in de weg staan. Dit zorgt voor een nog mooier effect van het licht. Grondspots hoeven bovendien niet per se in uw tuin te staan, maar zorgen ook voor een prima verlichting rondom uw huis.

Zodra u weet wat u zoekt in een grondspot, kunt u uw wensen aangeven op onze website. U kunt echter ook ons actuele aanbod bekijken en daaruit een selectie maken van wat u mooi vindt. Lamp & Verlichting Online is ook uw partner op het gebied van grondverlichting.