Filteren

Armaturen

Een armatuur is een draagconstructie met één of meerdere fittingen voor één of meerdere lichtbronnen. Armaturen worden kunnen worden bevestigd aan het plafond of aan een muur. Een armatuur bestaat uit een behuizing, lamp(en)houder en een afscherming. In Nederland word het armatuur vaak ook al de lamp genoemd. Vind de perfecte armaturen goedkoop online via lampverlichting online.

Armaturen resultaten

Verschillende armaturen

Het belangrijkste deel van een armatuur is de behuizing. Deze zorgt voor de koeling en voor het beschermen van de elektra. De behuizing is ook meteen het design van een lamp. Armaturen zijn er in verschillende soorten en met één of meerdere lichtbronnen. Om het juiste armatuur te kiezen moet je eerst bedenken wat de functie ervan wordt. Moet het sfeerverlichting zijn, accentverlichting, basisverlichting, werkverlichting of dient het als decoratieve verlichting. Weet je welke functie je wilt dan kun je hierop het armatuur uit kiezen. De verspreiding van het licht wordt bepaald door de afscherming, deze zorgt ervoor naar welke kant het licht schijnt. Vind de perfecte armaturen voor jou gebruik door in de vergelijker de beste armaturen te vergelijken.

Armaturen goedkoop online kopen

Armaturen zijn er in verschillende soorten zo heb je bijvoorbeeld; inbouwspots, pendelarmaturen, opbouwarmaturen, halstralers, schijnwerpers en bouwlampen. Kijk naar wat voor type je nodig hebt en welke functie en zoek dan het design dat je mooi vindt. Op deze manier vind je makkelijk en snel de juiste armaturen. Door gebruik te maken van de kortingscodes die te vinden zijn op de website van lampverlichting online kun jij armaturen met korting aanschaffen. Koop vandaag nog via de vergelijker en geniet van de mooiste armaturen met korting.